Femeile care se imbraca in tinute de culoare rosie la prima intalnire sunt mai atragatoare decat cele care poata haine de alte culori, de exemplu galben, si au sanse mai mari sa intre intr-o relatie, conform unui sondaj efectuat de site-ul vouchercodespro.co.uk.

Sondajul a inclus 1.128 de femei si 1.232 de barbati din Marea Britanie, toti fiind implicati intr-o relatie la momentul chestionarii lor.
Subiectii de sex masculin au fost mai intai intrebati daca isi amintesc ce anume purtau partenerele lor la prima intalnire, iar 92% dintre acestia au raspuns afirmativ.

Cand au fost intrebati ce culoare le-a facut cea mai puternica impresie la prima intalnire si ce anume purta partenera lor actuala la intalnirea respectiva, 27% dintre barbati au raspuns ca partenera lor purta o tinuta de culoare rosie.

Conform sondajului, culoarea cea mai indicata pentru a atrage un barbat la prima intalnire este rosul aprins, iar culorile care trebuie evitate in asemenea situatii sunt galben si maro, scrie MEDIAFAX.

Pe de alta parte, femeile se simt mai atrase de barbatii care poarta haine in nuante de cenusiu, in timp ce rozul si galbenul nu le fac deloc o impresie buna.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.