O femeie sterila pretinde ca a putut sa conceapa si sa nasca trei copii sanatosi datorita dietei pe baza de fast-food.

Laura Dixon, in varsta de 34 de ani, este convinsa ca dieta ei pe baza de mancare de la McDonald's si Nando's a ajutat-o sa nasca tripleti. Dixon era vegetariana si trecuse prin doua proceduri de fertilizare in vitro (IVF) rezultate in avort spontan, pentru ca in cele din urma sa i se spuna ca niciodata nu va putea sa ramana gravida cu un copil pe care sa-l poata naste, scrie Daily Mail.

Cu ocazia celui de-a treia interventii IVF, femeia si-a schimbat si regimul alimentar, anterior fiind o vegetariana convinsa. Laura Dixon s-a gandit ca poate o dieta bogata in proteine si grasime o va ajuta sa-si duca sarcina la capat.

In fiecare zi timp de 35 de saptamani aceasta a mancat trei portii de carne, plus micul-dejun obligatoriu de la McDonald's, format din carnati si sandvisuri McMuffin. Medicii sunt de acord ca aportul crescut de proteine a ajutat la nasterea copiilor.

Laura a aflat cu ocazia zilei sale de nastere ca este gravida cu tripleti. Max, Mason si Mia au astazi 14 luni, iar mama lor s-a intors la stilul de viata vegetarian, insa nu a renuntat de tot la McDonald's.

Probabil din semn de recunostinta, inca mai isi cumpara de la restaurantele "Mac" cartofi prajiti si salate.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.