Wesley Warren a suferit timp de patru ani datorita unei boli numite obstructie limfatica scrotala, relateaza CNN.

Imagineaza-ti ca porti intre picioare o minge de bowling de aproape 100 de kilograme. Daca imaginea este prea sugestiva, mai bine nu citi continuarea.

Wesley Warren, 49 de ani, a petrecut patru ani cu aceasta povara inainte de a se vindeca prin operatie. Cand medicii au cantarit masa de carne inlaturata, aceasta cantarea 60 de kilograme.

"Sunt multi oameni care se uita si rad sau privesc uimiti. Este greu sa faci fata, avand in vedere ca esti un circ ambulant", a explicat Warren.

Totul a inceput in 2008, cand a inceput sa simta dureri puternice in zona testiculelor. Tesutul din jurul penisului a inceput sa se umfle, crescand cu un ritm de un kilogram si jumatate pe luna.

Disperat sa rezolve problema, Warren a fost atentionat ca s-ar putea sa fie nevoie sa fie castrat sau ar putea sa moara pe masa de operatie. In cele din urma, un alt pacient care suferea de aceeasi boala l-a indrumat spre doctorul Joel Gelman, acesta fiind de acord sa faca operatia gratuit.

Doctorul Gelman spune ca boala este extrem de rara, insa datorita naturii sale jenante, foarte multi barbati nu vorbesc despre asta. El spera ca povestea lui Warren si mediatizarea ei sa ajute alti barbati sa-i motiveze sa mearga la doctor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.