Femeile poarta, in medie, doar o treime din hainele pe care le pun in bagajul pentru o vacanta de doua saptamani, ele impachetand peste 150 de articole vestimentare si folosind doar 57 in perioada mentionata, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat in Marea Britanie, informeaza dailymail.co.uk.

Astfel, femeile au nevoie, in medie, de doar 57 de articole vestimentare in valiza pentru o perioada de concediu de doua saptamani. Insa reprezentantele sexului frumos impacheteaza, in medie, peste 150 de lucruri, de la fuste, topuri, lenjerie intima si costume de baie la incaltaminte cu tocuri inalte si pijamale. Potrivit sondajului realizat, peste doua treimi din lucrurile impachetate in valiza raman neatinse in timpul concediului.

Potrivit MEDIAFAX, 79% dintre femeile care au participat la studiul cercetatorilor britanici au recunoscut ca isi iau in valiza lucruri de care nu au neaparata nevoie, pentru simplul argument "sa fie in cazul in care".

De exemplu, o femeie isi ia in vacanta 13 fuste, din care poarta doar patru, iar pantalonii scurti sunt in numar de zece perechi in valiza doamnelor, fiind purtate doar patru dintre ele. Sandalele ocupa si ele un rol important in concediu, femeile strecurandu-si in bagajul de vacanta sase perechi, din care poarta doar trei, patru palarii, dar poarta doar una, si isi calculeaza ca au nevoie de cinci rochii de seara, dar imbraca maximum doua.

Cele mai mai gafe vestimentare pe care le poate face un barbat in vacanta

De asemenea, in afara de hainele care sunt luate in vacanta doar pentru a face fata oricarui posibil scenariu, femeile care au participat la sondaj au recunoscut ca isi iau mai multe creme de protectie solara si masti naturale pentru par decat ar avea nevoie pentru cele doua saptamani de concediu.
Pe de alta parte, o treime dintre femeile care au raspuns intrebarilor sondajului au precizat ca de multe ori au fost taxate in plus la aeroport pentru pentru "excesul" de bagaje.

Dintre acestea, jumatate au recunoscut ca isi mint partenerii privind greutatea bagajului inainte de a pleca spre aeroport, din teama de a nu fi puse sa renunte la lucrurile considerate inutile.

Un alt aspect rezultat din sondaj este acela ca femeile se intorc cu mai multe bagaje din concediu, avand in vedere ca exista o lista cu articole care trebuie cumparate de la destinatia aleasa, fie suveniruri, fie imbracaminte specifica zonei respective si chiar lucruri inutile, dar care le fascineaza pe doamne, precum articole pentru bucatarie si baie.

Citeste si:
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în...
Psihologii dezvăluie cele 15...

Tinutele de zi reprezinta "vinovatul principal'" pentru volumul mare al bagajelor si asta pentru ca femeile adora sa creada ca isi vor schimba hainele in repetate randuri intr-o singura zi, dar multe vesminte din valiza raman neatinse, avand in vedere ca pot trece si cate trei zile in care doamnele stau doar langa piscina pentru a se bronza.

Totodata, accesorii precum ochelarii de soare, palariile, inelele, bratarile si gentile ocupa un spatiu important din bagaj.

Potrivit sondajului, in medie, barbatii isi iau in concediu aproximativ 40 de articole vestimentare.

Pe de alta parte, barbatii isi impacheteaza foarte usor hainele, timpul destinat acestei actiuni fiind foarte scurt.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.