Un locuitor din regiunea Miami, Florida, si-a ucis sotia si a publicat pe Facebook o fotografie cu cadavrul insangerat al acesteia si explicatia gestului, inainte de a se preda.

Derek Medina, in varsta de 31 de ani, a intrat joi seara intr-o sectie de politie din Miami si a marturisit ca si-a ucis sotia, scrie Daily Mail.

Victima, Jennifer Alfonso, in varsta de 26 de ani, a fost impuscata. Sotul sau a publicat apoi fotografia cu corpul neinsufletit aflat pe podea, cu mesajul "pace pentru sufletul tau Jennifer Alfonso". Cei doi aveau impreuna o fetita de 10 ani care se afla in casa in momentul crimei, insa nu a fost ranita.

Cu putin timp inainte de a publica fotografia, a postat acest comentariu:

"Voi merge la inchisoare sau voi fi condamnat la moarte pentru ca mi-am ucis sotia, va iubesc prieteni, imi veti lipsi, aveti grija de voi, oameni de pe Facebook ma veti vedea la stiri", a spus el.

Barbatul a explicat prietenilor sai pe Facebook ca sotia sa "il lovea cu pumnii si nu a mai putut rezista abuzului, iata de ce am facut ce am facut, sper ca ma veti intelege". Imaginea si profilul sau au fost sterse de pe Facebook dupa cinci ore de la postarea macabra.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.