Muzicianul Andrew W.K. a stabilit un nou record mondial dupa ce a cantat la tobe 24 de ore, fara pauza, la editia din acest an a galei MTV O Music Awards, informeaza Reuters.

Gala O Music Awards, care acorda premii la mai multe categorii, prin voturile fanilor, unor muzicieni care au un impact semnificativ pe platformele de socializare, a fost difuzata exclusiv online, sub forma unui concert virtual care a durat 24 de ore.

Andrew W.K., un american in varsta de 34 de ani, al carui nume real este Andrew Fetterly Wilkes-Krier, a cantat la tobe timp de 24 de ore de miercuri pana joi, stabilind astfel un nou record mondial la categoria "cea mai lunga sesiune de batut la tobe intr-un magazin", au anuntat reprezentantii postului MTV.

Potrivit MEDIAFAX, artisti precum Kate Nash, Jonas Brothers, Hanson si Atlas Genius au cantat in studiourile detinute de postul MTV in orasele New York, Los Angeles si Nashville in cadrul acestui festival de muzica live cu o durata de 24 de ore, pe care MTV l-a descris ca fiind "cel mai mare eveniment muzical online".

Potrivit MTV, peste 100 de milioane de fani si-au exprimat voturile online.

Printre castigatori se afla Joe Jonas la categoria "Best Artist Instagram", rockerul Jack White la categoria "Analog Genius" si grupul german Tokio Hotel la categoria "Fan Army FTW (For The Win)".

Yoko Ono, vaduva in varsta de 80 de ani a lui John Lennon, a fost recompensata cu Digital Genius Award pentru activitatea ei artistica si muzicala in domeniul online, ca si pentru prezenta ei activa pe platformele de socializare.

Trupa debutanta Darling Parade a fost selectata, dintr-un total de 50 de artisti debutanti, pentru a canta la gala MTV Video Music Awards 2013, care va avea loc in luna august.

Aflata la cea de-a treia editie, gala O Music Awards a incercat sa stabileasca un record mondial in fiecare an.

La prima editie O Music Awards, organizata la Las Vegas in 2011, rapperul Chiddy din duo-ul rap Chiddy Bang, a stabilit un nou record Guinness la categoriile "cel mai lung freestyle rap" si "cel mai lung maraton de rap", dupa ce a cantat fara intrerupere mai mult de noua ore.

Citeste si:
David Popovici a devenit campion european la 100 m liber stabilind...
David Popovici a devenit...

In 2012, rockerii din trupa Flaming Lips au stabilit un nou record la categoria "cel mai mare numar de concerte sustinute in 24 de ore", dupa ce au cantat intr-o singura zi in opt orase, calatorind cu autobuzul, si au depasit precedentul record stabilit de Jay Z (7 orase in 24 de ore, calatorind cu un avion privat).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.