Un baiat de 11 ani a devenit tata dupa ce a avut relatii intime cu mama de 36 de ani a unui prieten.

Relatia dintre cei doi a pornit in aprilie 2011, in Auckland, Noua Zeelanda. Baiatul a fost invitat de prietenul sau sa petreaca o zi la el acasa. Mama prietenului le-a furnizat bere si seara ar fi avut contact sexual cu prietenul fiului sau, scrie news.yahoo.com.

Contactele sexuale au continuat cateva luni, timp in care femeia a ramas gravida. Candva inainte de vacanta de vara de anul trecut, tatal copilului care avea deja 12 ani a povestit directorului scolii ce se intampla.

"Nu vei fi foarte fericit:", isi aduce aminte directorul ca ar fi zis elevul sau cand a inceput sa vorbeasca. A marturisit ca avea relatii sexuale cu mama prietenului sau si ca "trebuie sa se opreasca". Directorul a specificat ca baiatul era foarte constient de gravitatea situatiei, iar Serviciile Sociale au fost contactate ca urmare a marturisirii sale.

Copilul nascut in urma acestei relatii a fost luat in grija de autoritati in urma cu doua luni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.