Romanii sunt mai rapizi in realizarea unui act sexual, spre deosebire de americani, se arata intr-un studiu realizat de catre specialistii de la Centrul Medical Povernei din Capitala.

Autorul cercetarii este Dan Peretianu, specialist in sexologie si andrologie, relateaza doctorulzilei.ro.

Barbatilor li s-a cerut sa spuna cat timp le ia din momentul in care apare dorinta de a face sex si pana cand se decid (“timpul dorintei”), cat le ia de la decizie la preludiu (“timpul deciziei”) si de la preludiu la penetrare.

A rezultat un timp total de 37 de minute la barbatii normali si de 44 de minute la cei cu disfuctie erectila, in timp ce la americani timpul total alocat acestori timpi, de la momentul la care se ia decizia si pana la finalizarea lui, este mult mai mare, de 54 de minute.

‘‘Romanii au un act sexual mai scurt decat americanii, mai ales la nivelul gandului (de la gand la decizie). Americanii se gindesc mai mult pana se decid daca sa aiba sau nu un act sexual, in timp ce romanii sunt foarte rapizi in decizie“, comenteaza rezultatele cercetarii dr. Peretianu.

Mai exact, americanilor le ia 29 de minute sa se decida sa faca sex in timp ce romanii au nevoie de 12 minute (cei normali) si 18 minute (cei cu disfunctie erectila).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.