Un mesaj de prietenie ascuns intr-o sticla ce a fost aruncata in Oceanul Atlantic de pe coasta canadiana, in 1985, a fost regasit dupa 28 de ani pe coasta croata, dupa ce a parcurs o distanta de peste 8.000 de kilometri, a anuntat, miercuri, persoana care a gasit acea sticla.

"Mary, esti cu adevarat o persoana minunata. Sper ca vom tine legatura prin corespondenta. Ti-am spus ca iti voi scrie. Prietenul tau pentru totdeauna, Jonathon. Noua Scotie, 1985", afirma autorul acestui mesaj, semnat doar cu prenumele sau, relateaza MEDIAFAX.

Matea Medak Rezic, o tanara croata in varsta de 23 de ani, membra a unui club local de kitesurf, a descoperit acea sticla atunci cand curata cu cativa prieteni o plaja din apropiere de portul Ploce (sudul litoralului croat) de la Marea Adriatica.

"S-a intamplat duminica trecuta, cand pregateam plaja pentru noul sezon. Acea sticla se afla printre deseurile aduse de ploile din timpul iernii", a declarat ea.

"Cineva a mers peste ea, pentru ca sticla era sparta, dar mesajul, scris cu un pix albastru, era bine conservat, iar hartia pe care a fost scris era plastifiata", a adaugat ea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.