Un om de afaceri iranian pretinde ca poate controla timpul cu o masina ce permite utilizatorilor sa calatoreasca cu pana la 8 ani in viitor.

Ali Razeghi, cercetator, a inregistrat "The Aryayek Time Traveling Machine" la Centrul pentru Inventii Strategice, scrie rtv.net.

Dispozitivul poate prezice viitorul dupa ce ia amprenta utilizatorului, a declarat cercetatorul pentru agentia Fars. Razaeghi, 27 de ani, a afirmat ca dispozitivul are la baza un algoritm complex si poate prezice cu cinci pana la opt ani din viitorul oricarei persoane, cu o acuratete de 98%, scrie Agerpres.

"Inventia mea este de marimea unui computer si poate prezice detalii din urmatorii 5-8 ani din viata utilizatorilor. Nu te va duce in viitor, va aduce viitorul la tine", a explicat inventatorul.

Razeghi a afirmat ca guvernul iranian poate prevede, folosind aceasta inventie, posibilitatea unei confruntari militare cu o tara straina precum si fluctuatii ale valorii monedelor straine si a preturilor la petrol.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.