Pentru a afla ce cred barbatii si femeile despre aspectul lor fizic, sex, dar si efectele operatiilor estetice, revista americana Allure a realizat un sondaj.

Potrivit sondajului realizat de Allure, barbatii cred ca varful frumusetii unei femei este la varsta de 29 de ani, dar ca la 30 de ani sunt cel mai seducatoare.

De asemenea, barbatii sunt cel mai increzatori in pat intre 50 si 69 de ani, in timp ce femeile sunt extrem de increzatoare in aptitudinile lor in materie de sex intre 18 si 29 de ani.

Desi 57% dintre cei chestionati au fost de acord ca sexul devine mai bun odata cu varsta, numai o treime dintre barbatii tineri au declarat ca sunt atrasi de femei de aceeasi varsta, scrie mediafax.

36% dintre tinerii cu varste cuprinse intre 18 si 29 de ani au sustinut ca "femeile mai in varsta sunt mai sexy".

Legat de presiunea societatii privind aspectul fizic, 84% dintre barbati si 91% dintre femei au fost de acord ca societatea promoveaza conceptul "tinerete egal frumusete" mai mult in cazul sexului feminin decat cel masculin. Cum era si normal, doar 34% dintre barbati sunt ingrijorati de efectele imbatranirii asupra aspectului fizic, in timp ce in cazul femeilor procentul creste la 56%.

Intrebati ce inseamna "parul carunt" pentru ei, cele mai numeroase raspunsuri in cazul femeilor a fost "batran", in timp ce la barbati cuvantul cel mai folosit a fost "distins".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.