Un cantec al trupei americane 30 Seconds To Mars a fost lansat in noaptea de luni spre marti, la ora 00.00 GMT, fiind difuzat in premiera mondiala in spatiu, la bordul Statiei Spatiale Internationale (ISS).

Single-ul se intituleaza "Up In The Air", face parte de pe urmatorul album de studio al trupei americane, intitulat "Love Lust Faith + Dreams", si a ajuns la bordul ISS in urma unei colaborari inedite intre acest grup rock si NASA, prin intermediul unui vehicul spatial creat de compania privata SpaceX.

"Love Lust Faith + Dreams", al patrulea album de studio al trupei 30 Seconds To Mars, va fi lansat pe 21 mai de casa de discuri Virgin Records.

Inainte ca astronautul Tom Marshburn sa difuzeze in premiera mondiala piesa "Up In The Air", la bordul ISS, formatia americana s-a deplasat la Centrul pentru misiuni spatiale din Houston, unde au participat la o videoconferinta cu fanii lor din lumea inreaga. Videoconferinta a fost difuzata in direct pe site-ul NASA in seara de luni, scrie MEDIAFAX.

Trupa 30 Seconds To Mars, alcatuita din Jared Leto - care este si un actor talentat -, Shannon Leto si Tomo Milicevic, a compus albumul "Love Lust Faith + Dreams" in Europa, India si Statele Unite.

"Love Lust Faith + Dreams" este primul album al formatiei americane dupa precedentul material discografic, "This Is War", lansat in 2009, care s-a vandut in peste 460.000 de copii pe plan mondial, potrivit Nielsen SoundScan. Trupa americana si-a promovat acel album printr-un impresionant turneu mondial care a inclus peste 300 de show-uri sustinute pe stadioane din lumea intreaga.

Coperta noului album apartine artistului Damien Hirst si face parte din seria artistica "Spot Paintings" creata de acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.