Doua staruri ale muzicii pop din anii '80 -Kim Wilde si Tony Hadley, fostul solist al trupei Spandau Ballet- au stabilit un record Guinness, duminica, atunci cand au sustinut un concert acustic intr-un avion al companiei British Airways, la altitudinea de 13.000 m.

Acest concert inedit, la care au participat si alte staruri din anii '80, precum grupurile Bananarama si Go West, a depasit astfel precedentul record stabilit de James Blunt, care sustinuse un spectacol la altitudinea de 12.825 de metri, scrie MEDIAFAX.

Pasagerii prezenti la bordul aeronavei British Airways au stabilit la randul lor, duminica, un alt record mondial, dansand impreuna - la cea mai mare altitudine de pana acum - pe ritmurile piesei "Harlem Shake".

Concertul de duminica a fost organizat in cadrul seriei anuale de evenimente organizate de fundatia de caritate Comic Relief din Marea Britanie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.