Contul de Twitter al lantului de restaurante de tip fast-food Burger King a fost spart, luni, de hackeri, sigla companiei fiind inlocuita cu logoul si denumirea "McDonalds", informeaza huffingtonpost.com.

Cei care au piratat contul de Twitter al companiei au anuntat, totodata, ca Burger King a fost cumparat de compania concurenta McDonald's, transmite MEDIAFAX.

Potrivit AFP, pe parcursul celor cateva ore in care a fost piratat, contul Burger King a inregistrat o crestere de la 90.000 la 110.000 de followeri.

Intr-o declaratie de presa, reprezentantii Burger King au confirmat piratarea contului de Twitter al companiei. Acestia au spus ca au declansat procedurile pentru suspendarea contului pana la restabilirea legitimitatii acestuia si pana cand vor putea fi publicate din nou mesajele companiei. Totodata, reprezentantii Burger King au cerut scuze fanilor companiei.

Contul a fost suspendat la ora 19.00 GMT.

Pe de alta parte, pe contul oficial de Twitter al McDonald's, reprezentantii companiei si-au aratat sustinerea fata de competitorii lor de la Burger King, precizand ca nu au avut nimic de-a face cu piratarea contului de Twitter al acestora din urma.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.