Doi thailandezi care alcatuiesc un cuplu, epuizati, dar fericiti, au stabilit, dupa 58 de ore, 35 de minute si 58 de secunde, un nou record mondial pentru cel mai lung sarut din lume.

Ekkachai si Laksana Tiranarat au castigat acest concurs in fata invingatorilor de anul trecut si detinatori ai precedentului record (50 de ore 25 de minute si o secunda), un cuplu gay care a rezistat in acest an cu doua minute mai putin decat cuplul castigator.

Castigatorii din acest an - un agent de paza in varsta de 44 de ani si sotia sa in varsta de 33 de ani -, recompensati cu 2.500 de euro si doua inele cu diamante, nu se afla la prima lor victorie.

"Ei sunt fostii campioni din 2011", a precizat Sompron Naksuetrong, vicepresedintele Muzeului Ripley's Believe It or Not, care organizeaza evenimentul in statiunea balneara Pattaya, aflata la sud de Bangkok.

Noua cupluri de indragostiti s-au lansat marti in aceasta aventura, unii dintre ei fiind cocotati pe diverse cutii, pentru a se afla la aceeasi inaltime cu partenerii lor, scrie MEDIAFAX.

Concurentii nu aveau dreptul de a se aseza si trebuiau sa se sarute fara sa se opreasca, nici macar pentru a bea apa cu ajutorul paiului, nici pentru a merge la toaleta, impreuna.

Conditiile acestui concurs au fost prea dure pentru multi dintre concurenti. Doi septuagenari, veniti in Pattaya pentru a celebra a 50-a aniversare de la casatoria lor, au abandonat dupa o ora.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.