Medicii din Turcia nu situ cum sa trateze un barbat de 23 de ani care a declarat ca nevoia lui de sange este la fel de importanta precum nevoia de oxigen.

Barbatul a inceput prin a-si consuma propriul sange, pe care il obtinea taindu-si bratele si pieptul, colectand apoi sangele intr-un pahar. Pe masura ce dependenta sa a crescut,a simtit nevoia sa bea sange de la alte persoane.

Barbatul a fost arestat de mai multe ori dupa ce a injunghiat sau a muscat oameni pentru a le bea sangele, scrie livescience.com.

Conform psihiatrilor care i-au analizat cazul, o serie de evenimente traumatice din viata sa ar fi putut declansa aceasta criza: fiiica sa de patru luni s-a imbolnavit si a decedat, a fost martor la uciderea unchiului sau si a mai asistat la o alta crima in care "unul dintre prietenii sai a taiat penisul si capul victimei", au relatat doctorii.

Doctorii de la Spitalul Militar Denizli i-au pus in cele din urma diagnosticul de sindrom al personalitatii disociative, stres post-traumatic si depresie cronica.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.