Si totusi romanii si bulgarii sunt problema...

O serie de atacuri ciudate a avut loc in urma cu o luna in Marea Britanie. Un barbat necunoscut s-a apropiat de doua fete si le-a stropit cu un lichid alb si lipicios in Bury, in apropiere de Manchester. Incidentul este destul de similar cu atacuri care au avut loc in aceeasi zona intre noiembrie 2009 si ianuarie 2010.

Conform BBC, o victima de 15 ani a suferit acelasi "necaz", iar o alta adolescenta de 14 ani a relatat cum un individ s-a lovit de ea si a manjit-o cu o substanta alba. Alte doua fete, cu varste de 15 si 16 ani, au povestit cum un barbat le-a intrebat cat este ceasul, iar dupa plecarea sa, una dintre fete a observat ca avea fusta uda.

Politia a dezvaluit ca in toate aceste cazuri a fost vorba despre sperma de animale, relateaza Huffington Post.

"Suntem constienti ca aceste incidente se aseamana cu mai multe cazuri suspecte din Bury din urma cu trei ani. Vom redeschide investigatia originala" a declarat inspector-sef Sara Wallwork.

Atacatorul de la originea acestor incidente nu a fost niciodata gasit, dar victimele din urma cu cati ani l-au descris in felul urmator: intre 25 si 35 de ani, cu o punga in mana.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.