Nu te pune cu fanii seriei "Razboiul Stelelor". Acestia au strans 300.000 de dolari pe Internet pentru a construi o Stea a Mortii.

The Death Star / Steaua Mortii este statia spatiala renumita care este distrusa de doua ori de rebelii din prima trilogie Razboiul Stelelor. Anul trecut, Casa Alba a primit o petitie semnata de zeci de mii de oameni pentru a investi intr-un astfel de proiect. Administratia Prezidentiala Americana a refuzat cu politete ideea.

Fanii insa nu au acceptat un refuz asa usor si au inceput o campanie pe site-ul de caritate Kickstarter pentru a finanta constructia unei Death Star. Intr-o prima faza, initiatorii proiectului au nevoie de 20 de milioane de lire sterline (sau 30 de milioane de dolari) pentru a elabora planurile de constructie ale platformei.

Donatorii sunt asteptati sa contribuie cu o lira sau 10 lire.

Campaniile Kickstarter functioneaza in felul urmator: se seteaza un obiectiv (o suma) si un numar de zile pentru a atinge acea suma. Daca obiectivul nu este atins, banii nu se platesc. Asta in caz ca cineva credea ca au fost jefuiti vreo cateva mii de oameni.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.