Gaming 10 Mai 2017 17:10
Etapa offline a celui de-al doilea sezon al Turneului National de League of Legends i-a urcat pe scena de gaming din cadrul East European Comic Con pe cei de la Nexus Gaming si Great! Team. Nexus Gaming a invins echipa adversa cu un scor final de 2-1, castigand, astfel, pentru a doua oara, trofeul Turneului National.

Cel de-al doilea sezon al Turneului National de League of Legends a unit peste 1.000 de jucatori in etapa online. Aceasta a fost urmata de meciul decisiv dintre cele doua echipe finaliste, Nexus Gaming si Great! Team. Pe scena Legion by Lenovo din cadrul zonei de gaming a East European Comic Con, cele doua echipe au luptat una impotriva celeilalte pentru titlul de campioana a sezonului, trofeu si un premiu in valoare de 2.000 de euro. Ca si anul trecut, Nexus Gaming a plecat acasa cu titlul de campioana, dupa trei meciuri in fata a cateva mii de oameni prezenti la eveniment.

In cea de-a doua zi a Comic Con, Nexus Gaming si-au aratat, din nou, strategiile si tehnicile in League of Legends. Desi primul meci din finala Turneului a fost castigat de cei din echipa Great! Team, Nexus Gaming a reusit sa egaleze scorul, in final castigand trofeul cu un scor de 2-1. Pentru a doua oara consecutiv, Nexus Gaming au primit medaliile de aur si trofeul Turneului National de League of Legends. Great! Team au fost premiati pe scena cu medalii de argint si un premiu in valoare de 1.000 de euro.

”Am observat un interes mai mare din partea jucatorilor de League of Legends din Romania in acest sezon. Finala celui de-al doilea sezon al Turneului National a adunat mii de oameni in fata scenei pentru a viziona lupta dintre cele doua echipe, lupta care a fost stransa. Comunitatea formata in jurul acestui joc, cat si publicul larg isi arata un interes din ce in ce mai mare pentru astfel de evenimente”, a declarat Ionut Chepeneag, Publishing Lead in cadrul Riot Games.

In cea de-a doua zi a Comic Con au fost prezente peste 20.000 persoane. In jurul scenei pe care s-a desfasurat meciul finalei Turneului National de League of Legends au fost cateva mii de persoane, majoritatea fiind prezenti pe tot parcurul partidei de joc.

Potrivit unui comunicat remis 9am, echipele de pe locurile 3 si 4 au fost, de asemenea, premiate cu cate 500 de euro fiecare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.