Finala sezonului al doilea al Turneului National de League of Legends va avea loc in cadrul East European Comic Con din aceasta primavara, din Bucuresti. Nexus Gaming si Great! Team, cele doua echipe finaliste, se vor intalni fata in fata pe 6 mai la Comic Con pentru a lupta pentru premiul cel mare.

Finala celui de-al doilea sezon al Turneului National de League of Legends va avea loc in cadrul East European Comic Con, in a doua zi a conventiei, pe data de 6 Mai. Peste 200 de echipe s-au inscris si in acest sezon, finaliste ale etapei online fiind Nexus Gaming si Great! Team, ca si in primul sezon. Cele doua se vor intalni la Comic Con pentru a concura pentru titlul de campioana a celui de-al doilea sezon. Premiile echipelor finaliste, dar si ale celor de pe locurile 3 si 4, se ridica la suma totala de 4,000 euro.

„Desi cei de la Great! Team s-au clasat pe locul al doilea in primul sezon al Turneului National, ne bucura sa vedem ca nu au renuntat si ca au revenit si sezonul acesta. Meciul o sa fie, cu siguranta, unul strans pentru ca jucatorii s-au antrenat mai mult din noiembrie si pana acum. Suntem incantati de faptul ca fenomenul esports se dezvolta din ce in ce mai mult in Romania si speram ca din ce in ce mai multi jucatori sa faca pasul catre o cariera de profesionisti”, a declarat Ionut Chepeneag, Publishing Lead in cadrul Riot Games.

Potrivit unui comunicat remis 9am, accesul la eveniment se face pe baza biletelor valabile pentru ziua de sambata a Comic Con sau a abonamentelor.

Pe pagina oficiala a turneului puteti afla ultimele stiri si informatii legate de finala, dar si materiale video de prezentare ale acestuia. Pagina turneului poate fi accesata aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.