Gaming 28 Martie 2017 18:00
Carbon, primul incubator romanesc ce sprijina start-up-urile din industria de gaming, anunta lansarea a doua noi proiecte: High on Cake, realizat de Square Heads Games, si Tap Busters, realizat de Metagame Studio.
Cele doua jocuri disponibile exclusiv pe platformele mobile au in comun elementele vizuale inedite, gameplay-ul captivant, dar si componenta sociala prin care utilizatorii pot concura fie cu alti utilizatori de pe intreg globul (Tap Busters), fie cu prietenii lor (High on Cake).

Tap Busters
, jocul realizat de Metagame Studio cu sprijinul Carbon, este un joc de tip RPG / tapper a carui actiune se desfasoara intr-un univers SF in care monstrii au controlul asupra intregii galaxii. Utilizatorul devine astfel un vanator de recompense al carui principal scop este sa calatoreasca din planeta in planeta pana cand acestea redevin un loc sigur. Jocul este concentrat asupra evolutiei personajului principal, prin echipament precum arme sau armuri, abilitati speciale si minioni care il ajuta. Acestea pot fi imbunatatite si personalizate in functie de specificul lumilor fantastice pe care jucatorul le parcurge.

Tap Busters este disponibil pe Apple App Store si Google Play, in stadiul open-beta.

High on Cake
este un joc de tip arcade realizat de Square Heads Games, in care scopul utilizatorului este sa construiasca un turn cat mai inalt format din diverse tipuri de tort. Jocul de tip tower-building devine mai dificil pe masura ce turnul creste in inaltime, iar jucatorii pot indeplini provocari in urma carora primesc recompense in-game sub forma de monede si power-ups. Experienta vizuala delicioasa cu numeroase teme ce pot fi cumparate sau castigate, este completata de componenta sociala, utilizatorii concurand cu prietenii lor pentru titlul de Cake God. High on Cake este disponibil pe platforma Samsung Galaxy Apps, unde este promovat prin programul Games For Samsung.

Potrivit unui comunicat remis 9am, cele doua jocuri fac parte, alaturi de Link Twin – un joc premium de tip puzzle lansat la nivel global in luna februarie a acestui an, dintr-o serie de jocuri diverse, atat din punct de vedere al gameplay-ului si platformei, dar si vizual, care urmeaza sa fie lansate in 2017, sub amprenta Carbon.


„Suntem incantati sa marcam harta gamingului local cu inca doua noi proiecte: Tap Busters si High on Cake. Metagame Studio si Square Heads Games sunt doua dintre studiourile indie cu care Carbon lucreaza cot la cot pentru a da o sansa industriei locale sa se afirme din ce in ce mai puternic pe plan global.”
, a declarat Catalin Butnariu, General Manager Carbon. „Aceste doua noi proiecte reprezinta o reiterare a dezvoltarii si maturizarii industriei indie romanesti. Ne asteptam ca in viitorul apropiat tot mai multe proiecte din aceasta sfera sa treaca de stadiul de idei si sa ajunga disponibile publicului larg.”


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.