Ubisoft va oferi Assassin`s Creed 3 complet gratuit, insa va trebui sa fii atent la momentul in care acesta va deveni disponibil.

Jocul costa in acest moment pe Steam 19,99 de euro in varianta de baza si 29,99 in varianta Deluxe. Ca sa nu mai scoti aproximativ 100 de lei din portofel pentru un joc lansat in 2012, dar care a facut furori in lumea gamingului, trebuie sa astepti cateva zile.

Cum Ubisoft implineste 30 de ani, acestia au hotarat sa-si marcheze aniversarea printr-o metoda inedita si au oferit de-a lungul anului 2016 mai multe jocuri gratuite, printre care si Far Cry.

Assassin's Creed III este un joc video de actiune-aventura, dezvoltat de Ubisoft Montreal si publicat de Ubisoft pentru PlayStation 3, Xbox 360, Wii U si Microsoft Windows. Este cel de-al cincilea joc din ramura principala a seriei Assassin's Creed si este o continuare directa a jocului din 2011, Assassin's Creed: Revelations. Jocul a fost lansat pentru PlayStation 3 si Xbox 360 pe 30 octombrie 2012, lansarea pentru Wii U si Microsoft Windows avand loc in noiembrie 2012.

Povestea are loc intr-o istorie fictionala a evenimentelor din viata reala si urmareste batalia dintre Asasini, care lupta pentru pace prin libertate, si Templieri, care doresc pace prin control. Una dintre povesti are loc in secolul 21 si il are in prim-plan pe protagonistul seriei, Desmond Miles, care, cu ajutorul unei masinarii numite Animus, retraieste memoriile stramosilor sai si incearca sa previna apocalipsa din 2012. Cealalta poveste are loc in secolul 18, inainte, in timpul si dupa Revolutia Americana, in perioada 1754-1783, si il urmareste pe Ratonhnhaketon, stramosul englez-mohican al lui Desmond, cunoscut ca si Connor, in lupta sa impotriva incercarilor Templierilor de a castiga puterea in colonii.

Assassin's Creed III are loc intr-o lume open world si este prezentat dintr-o perspectiva third-person, obiectivul principal fiind folosirea abilitatilor de lupta si stealth ale lui Desmond si Connor in eliminarea tintelor si explorarea mediului inconjurator. Connor poate explora liber orasele Boston, New York City, dar si frontiera americana din secolul 18, pentru a completa obiectivele secundare, diferite de povestea principala. Jocul contine si un mod multiplayer, permitand jucatorilor sa concureze online, solo sau in echipa, pentru a completa obiective, inclusiv asasinari si evadari. Ubisoft a dezvoltat un nou motor grafic, Anvil Next, pentru acest joc.

Citeste si:
Bogdan Mocanu, acuzații dure la adresa lui Jador. Cei doi sunt...
Bogdan Mocanu, acuzații dure...

Jocul a primit recenzii pozitive din partea criticilor si a fost un succes comercial, vanzand peste 12 milioane de copii international. Continuarea sa, Assassin's Creed IV: Black Flag, a fost lansata in octombrie 2013 si il urmareste pe bunicul lui Ratonhnhaketon, Edward Kenway, pirat si Asasin ce opereaza in Caraibe in timpul Epocii de aur a pirateriei.

Tot ce trebuie sa faci e sa-ti instalezi UPlay in PC si apoi poti sa dai drumul la joaca. Pentru a-l downloada, click AICI. Intra in sectiune Ubi30 si descarca jocul, instaleaza-l si va fi al tau pe viata.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.