Finala turneului national de League of Legends din aceasta toamna va avea loc la Auditorium Pallady, in Bucuresti. Cele doua echipe finaliste, Nexus Gaming si Great! Team, se vor lupta pe data de 19 noiembrie pentru premiul cel mare si pentru titlul de campioni nationali.

Potrivit unui comunicat remis 9am, finala turneului national de League of Legends se va desfasura la Auditorium Pallady, pe data de 19 noiembrie. Aproximativ 250 echipe au participat in etapa online, inceputa pe 17 octombrie si incheiata pe 31 octombrie. Echipele care si-au invins toti adversarii in etapa online si s-au calificat in marea finala sunt Nexus Gaming si Great! Team. Acestea se vor intalni in finala competitiei, unde vor concura pentru titlul de campioana nationala. Premiile pentru cele doua finaliste, cat si pentru echipele situate pe locurile 3 si 4 in etapa online se ridica la suma totala de 4,000 euro.

”Ne bucuram ca foarte multe echipe s-au inscris in etapa online si au concurat pentru a demonstra ca sunt cei mai buni. Comunitatea jucatorilor de League of Legends din Romania creste pe zi ce trece, fapt care ne ambitioneaza sa organizam periodic astfel de turnee nationale. Asteptam intreaga comunitate la Auditorium Pallady, pe 19 noiembrie, unde le-am pregatit, pe langa meciul dintre cele doua echipe, activitati cu cosplayeri si streameri si multe alte surprize pe care le vor descoperi la fata locului”, a declarat Ionut Chepeneag, Community Specialist in cadrul Riot Games.

Biletele pentru finala turneului national de League of Legends sunt disponibile la pretul de 35 lei si pot fi achizitionate online, de pe site-ul: kompostor.ro/6511, in limita stocului disponibil.

Pe pagina de Facebook a evenimentului puteti afla ultimele noutati dinaintea turneului, informatii legate de echipele finaliste si, nu in ultimul rand, in premiera, materiale video de prezentare a turneului. Pagina turneului poate fi accesata aici.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.