Gaming 25 August 2016 16:00
In primul weekend al lunii septembrie, cele mai bune patru echipe de CS:GO si LOL din Romania se vor infrunta in finala celui mai mare campionat eSports dedicat exclusiv romanilor: Divizia PGL, dotat cu premii de 12.000 USD.

Finala Diviziei PGL, sezonul al II-lea, va avea loc pe 3-4 septembrie, in studiourile PGL din Bucuresti si va fi transmisa online pe twitch.tv/pgl_csgo, twitch.tv/pgl_lol. Pentru pasionatii romani de esports, capul de afis al verii 2016 a fost de departe al doilea sezon al Diviziei PGL. In ultimele doua luni, fanii competitiei au avut parte de rezultate imprevizibile, victorii zdrobitoare, rasturnari de situatie si faze comice (demne de orice antologie de umor care se respecta), transmit organizatorii in comunicatul de presa remis 9AM.ro.

Meciurile din finala Diviziei PGL se vor desfasura dupa urmatorul program:

Finala CS:GO - 3 septembrie
Ora 18.00: XPC Gaming vs Nexus
Urmareste live pe twitch.tv/pgl_csgo

Finala League of Legends - 4 septembrie
Ora 18.00: neXtPlease! Gaming vs Nexus Gamers Pub
Urmareste live pe twitch.tv/pgl_lol

Bonus: campionii celui de-al doilea sezon al Diviziei PGL vor reprezenta Romania la Campionatul Mondial
de Sporturi Electronice (IeSF) 2016, din Jakarta, Indonezia.

Premii
LOL
Locul I $4.000 + participarea la IeSF World Championship 2016, Jakarta
Locul II $2.000

CS:GO
Locul I $4.000 + participarea la IeSF World Championship 2016, Jakarta
Locul II $2.000

Surprize pentru fani

Organizatorii au pregatit un program special pentru weekendul finalei, care va cuprinde retrospective, interviuri, invitati speciali si concursuri. Fanii care vor sa urmareasca finala intr-un cadru ce reda atmosferafierbinte a competitiei au la dispozitie un Live Viewing Party pe 3 septembrie in Discovery Arena (Str. Elena Cuza, nr. 42, Bucuresti). Toti cei prezenti la fata locului vor primi cate un abonament de trei zile la DreamHack Bucharest 2016 (16-18 septembrie, Sala Polivalenta).

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...

Pentru a afla detalii, va invitam sa urmariti platformele oficiale de comunicare ale PGL:
www.pgl.ro
facebook.com/pglesport
twitter.com/pglesports

Dupa succesul repurtat cu turneul Major de CS:GO organizat in cadrul DreamHack Cluj-Napoca 2015, o alta competitie de elita, de aceasta data pentru Dota 2, a intrat in iunie 2016, in portofoliul PGL: The Manila Major, cu premii totale de 3 milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.