Gaming 16 August 2016 18:30
Jucatorii de Pokemon Go prinsi ca triseaza vor fi exclusi pe viata, dar vor avea dreptul la apelarea deciziei.

Producatorul Niantic Labs a actualizat conditiile care insotesc extrem de popularul joc Pokemon Go, iar noii termeni includ o cauza care stipuleaza ca cei prinsi trisand vor fi pedepsiti cu excluderea pe viata.

Deocamdata nu este clar ce sistem de detectare a trisorilor va fi folosit, dar se stie ce activitati sunt considerate trisari in Pokemon Go. Astfel, isi vor lua adio de la pokemoni cei care folosesc emulatoare pentru a juca pe alte platforme decat cele suportate oficial, cei care simuleaza deplasarea prin modificarea artificiala a locatiei si cei care folosesc orice fel de instrumente neoficiale pentru a obtine un avantaj incorect in joc.

Noile reguli includ posibilitatea de a face apel la masura de excludere. Orice utilizator exclus va putea folosi un formular pentru a-si sustine cauza. Ideea apelului la excludere este binevenita pentru cei care ar putea fi marcati pe nedrept ca trisori. Astfel de cazuri vor fi inerente, indiferent de modul in care producatorul Niantic va realiza depistarea trisorilor, informeaza News.ro.

Masura este deja a doua dintr-o serie de actiuni care incearca mentinerea sub control a fenomenului, masuri care vor continua si pe viitor. Cei de la Niantic au blocat deja accesul serviciilor care le aratau jucatorilor locatiile in care puteau fi prinsi anumiti pokemoni.

Pe viitor, producatorul va urmari sa blocheze serviciile care simuleaza actiunile unui jucator. Asa-numitele ferme realizeaza automat actiuni care in mod normal ar trebui intreprinse de jucatori, precum prinderea pokemonilor sau vizitarea Pokestop-urilor in scopul achizitionari item-urilor necesare in cadrul jocului.

Cei de la Niantic Labs au realizat ca, asa cum se intampla in orice joc, trisarea creaza avantataje celor care apeleaza la metode incorecte, ducand la ruperea echilibrului in joc. Prin trisare, se creaza o clasa de jucatori foarte puternici, care vor pune stapanire pe elementele importante ale jocului si ii vor frustra pe cei care joaca corect, adica marea masa a jucatorilor. Iar frustrarea este primul pas in renuntarea la un joc, fapt pe care niciun producator de jocuri nu si-l doreste.

Citeste si:
Producatorul Pokemon Go va lansa un joc asemanator, bazat pe Harry...
Producatorul Pokemon Go va...

Pokemon Go a depasit granitele unui simplu joc pe telefon, transformandu-se intr-un adevarat fenomen global. Doar in prima luna din momentul lansarii, cand era disponibil intr-un numar restrans de tari, Pokemon Go a realizat venituri de peste 200 de milioane de dolari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.