Gaming 20 Iulie 2016 18:45
Avem o veste buna pentru toti jucatorii de Pokemon Go din Romania.

Daca ai avut momente in care iti venea sa dai cu telefonul de pamant cand ti se bloca jocul in timpul unei batalii, daca pierdeai un Pidgeot cu CP de 422 dupa ce ti-a iesit de vreo doua ori din Poke Ball, atunci avem o veste buna pentru tine. Cei de la Niantic se pare ca au dat drumul unor servere noi in Europa si Romania este pe lista statelor norocoase, potrivit pokemongohub.net.

Momentan compania daca a dezvoltat jocul nu a confirmat oficial aceasta informatie, insa cei de la MMO Server Status au publicat un raport din care reiese faptul ca mai multe servere sunt operationale in Europa.

Daca aceasta informatie o corelam cu faptul ca marti serverele companiei nu au functionat la capacitate maxima intre 6 si 8 ore, potrivit downdetector.com, iar acea fereastra corespunde cu programul de lucru al celor aflati la centrul din San Francisco al Niantic, exista peste 90% sanse ca in zilele urmatoare sa primim si comunicatul oficial.

Cert e ca o imbunatatire se simte. (Am pierdut doar 2 pokemoni miercuri, nu 5-6 cat intr-o zi normala n.r.).


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.