Gaming 12 Iulie 2016 07:00
Pokemon GO este cel mai popular joc pe mobil al momentului. Atat de popular, incat jocul - care inca nu a fost lansat in Europa - concureaza cu aplicatii foarte cunoscute.

In SUA, Australia si Noua Zeelanda, Pokemon Go este mai instalat decat aplicatii precum Tinder, Whatsapp sau Instagram, potrivit Indian Express.

Mai mult, utilizatorii intra pe Pokemon Go, in medie, 43 de minute pe zi. Prin comparatie, pe Whatsapp stau 30 de minute zilnic, pe Instagram - 25 min si pe Messenger - 12 min.

Pokemon Go ii pune pe jucatori sa se plimbe pe strazi reale in cautare de pokemoni. Cu ajutorul unui modul de realitate augmentata, jucatorii vad pokemonii din joc in viata reala prin intermediul camerei.

Jocul poate fi, insa, destul de periculos. Unii dintre jucatori au fost talhariti de catre hoti care au aflat unde se afla tocmai prin acest joc.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.