Gaming 10 Iulie 2016 00:02
Scena internationala de eSports a fost luata prin surprindere sambata seara, cand Virtus Pro si Fnatic au parasit scena ESL One Cologne 2016.

Prima semifinala a ESL One Cologne 2016 a avut loc intre Virtus Pro (Polonia) si SK Gaming (Brazilia, desi initial era o echipa cu baza germana). Virtus Pro au reusit sa ridice Lanxess Arena in picioare si sa starneasca o adevarata oda a uralelor din partea fanilor, castigand in prelungiri prima harta disputata, de_cobblestone.


Desi Virtus Pro s-au aflat la inaltimea asteptarilor, povestea a cunoscut un cu totul alt final pe de_nuke, care a fost alegerea polonezilor. SK Gaming s-au regrupat si au gasit calea succesului. Brazilienii au reusit sa duca confruntarea pe de_mirage. Este cunoscut faptul ca ambele echipe sunt foarte, foarte bune pe aceasta harta, insa SK Gaming au reusit sa se impuna si aici cu scorul de 16-12, avansand in finala de duminica.

Chiar daca sectorul polonez din Lanxess Arena a fost dezamagit de faptul ca echipa lor nu a reusit sa ajunga in finala, ESL One Cologne a continuat cu o noua confruntare intre Fnatic(Suedia) si Team Liquid(SUA). Toata lumea se astepta ca Fnatic sa treaca de Team Liquid, insa suedezii au fost surprinsi de o echipa foarte bine inchegata, fiind eliminati de la major-ul din Germania cu 2-0.

Hartile disputate au fost de_cobblestone si de_cache. Fnatic nu a reusit sa revina pe Cobble, desi au inceput intr-un stil spectaculos repriza a doua, Dennis reusind un ace.


Cluctch-ul cel mai disputat si comentat al acestui campionat va fi probabil reprezentat de dubla obtinuta de S1mple, acesta bazandu-se strict pe simtul propriu, nemaiutilizand tinta sniper-ului.

Finala ESL One Cologne 2016 va fi disputata intre SK Gaming (Brazilia) si Team Liquid(SUA). Se anunta un meci incendiar!

Finala poate fi urmarita duminica AICI.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.