Gaming 9 Iulie 2016 00:52
Ultimul meci din sferturile de finala ale ESL One Cologne 2016 a fost urmarit de aproape 500.000 de oameni.

Olofmeister si-a revenit complet dupa problema pe care a avut-o la incheietura mainii drepte, lucru care a facut ca Fnatic sa rateze Dreamhack Malmo. Revenirea acestuia in echipa numarul 1 de Counter Strike: Global Offensive s-a facut simtita in momentul in care echipa suedeza a inceput sa transforme scorul de 3-0, in 4-4, astfel egaland echipa ruseasca Gambit Gaming.

Desi, initial, Fnatic a parut ca se pierde in gloantele celor de la Gambit, acestia au revenit spectaculos si i-au dominat pe rusi, prima repriza terminandu-se cu scorul de 11 - 4 pentru Fnatic.

De_train s-a incheiat cu scorul de 16-5 in favoarea Fnatic, trecandu-se astfel la urmatoare harta.

Pe de_cache Fnatic nu a mai cedat prima runda a meciului, castigan confruntarea cu pistoale. Gambit a reusit sa reduca din handicap, insa efortul nu a fost suficient pentru a anihila echipa suedeza. Prima repriza s-a incheiat cu scorul de 9-3, Fnatic mentinandu-si dominatia asupra echipei rusesti de CSGO.

Gambit nu a mai reusit sa adauge inca o runda pe tabela, iar Fnatic a avansat in semifinala si va infrunta sambata echipa americanilor de la Team Liquid.

Toate meciurile de CS:GO de la ESL One Cologne 2016 pot fi urmarite integral pe 9AM GAMING.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.