Gaming 9 Iulie 2016 00:19
Unul dintre cele mai neasteptate rezultate ale ESL One Cologne a fost afisat la finalul celui de-al treilea meci dintre Na`Vi si Team Liquid.

Ucrainienii au avut un inceput promitator, dominandu-i pe americanii de la Team Liquid pe prima harta, in cele din urma invingand cu 16 - 11.

Avantajul a fost de partea Na`Vi, iar acestia erau deja prognozati ca fiind urmatorii semifinalisti.

Surpriza a venit de-abia pe a doua harta, unde s-a jucat de_nuke. Na`Vi si Team Liquid au fost la egalitate in prima parte a meciului, prima repriza terminandu-se cu avantajul de o runda pentru ucrainieni. Team Liquid preia avantajul in repriza a doua, insa Na`Vi revine la conducere in runda 23, scor 12-11. Dupa mai multe greseli de coordonare ale Na`Vi, avantajul trece de partea americanilor, iar meciul s-a terminat cu victoria celor de la Team Liquid (12-16), mutand astfel competitia pe harta decisiva, de_cobblestone.

Cobblestone a fost singura harta decisiva jucata in aceste sferturi de finala la ESL One Cologne 2016.

Team Liquid castiga prima runda si isi mentin dominatia asupra ucrainienilor pana in runda 6, cand acestia reusesc sa gaseasca metoda succesului, castigand o runda, ajungaduse astfel la 5-1 pentru Team Liquid.

Efortul Na`Vi nu a fost suficient, iar pauzele tactice nu si-au facut efectul in acest caz. Na`Vi a fost eliminata de Team Liquid cu un scor neasteptat de 16 la 5 pentru americani, acestia trecand in semifinalele ESL Cologne.

Toate meciurile desfasurate la ESL Cologne 2016 pot fi gasite pe 9AM.ro, in sectiunea GAMING.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.