Gaming 15 Iunie 2016 07:20
Electronic Entertainment Expo 2016 si-a gasit castigatorul si nu este nimeni altcineva decat Sony.

Dupa doua zile lungi de conferinte de presa, producatorii de jocuri video si-au etalat tot ce au mai bun pentru anul in curs. Traditional se alege un castigator dupa ce evenimentul se incheie, iar asta se face prin analizarea opiniei publice.

E3 2016 nu a fost diferit pentru Sony nici anul acesta, intrucat au aruncat pe piata tot ce au avut mai bun si au reusit sa eclipseze Microsoft cu usurinta.

Inca din 2013 Sony a inceput sa domine E3 cu lansarea noului PS4. In timp ce Microsoft cu al sau Xbox One s-a focusat doar pe celebritati, hardware si parteneriate media, Sony a facut pasul catre dezvoltarea celor mai bune si atractive jocuri video.

Cum oamenii care iubesc sa-si petreaca o parte din timpul lor liber explorand alte universuri sau concurand cu alte persoane online, s-au simtit apreciati si "ingrijiti" de Sony, asa ca si-au indreptat atentia si banii catre PS4 si lumea (mai bine zis lumile) pe care acestia le-o pun la dispozitie.

Surpriza de anul acesta a fost anuntarea jocului Spider-Man. Nu are inca un nume oficial, dar stim ca va aparea in curand, conform relatarilor de la E3. Daca mai punem la socoteala si numeroasele jocuri pentru Virtual Reality, atunci putem sa intelegem cu usurinta de ce Sony a dominat scena E3.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.