Gaming 2 Iunie 2016 11:15
Logitech invita toti utilizatorii sa aduca petrecerea la birou prin intermediul noii colectii de mousi haiosi si colorati 2016 Party Collection.

Inspirati de stilul Memphis al anilor ’80 ce pune accent pe imagini luminoase si pe un design cu modele grafice in culori contrastante mousii din noua colectie Party sunt un mare mash-up de obiecte si lucruri preferate ca pepenii verzi, pasarile flamingo, acadelele si altele. Indrazneata serie de modele a colectiei de anul acesta aduce un dram de fantezie designului modelului de mouse Logitech® M238 Wireless. Acest mouse fara fir reflecta intr-un mod distractiv, atitudinea extrema a culturii pop din ziua de astazi.

“Anul acesta toata lumea este invitata sa petreaca. Noua serie de modele de mousi Party Collection 2016 este conceputa pentru a pune un zambet oricarei sarcini de lucru. Am adunat mai multe lucruri indragite de utilizatori si le-am amestecat impreuna pentru a crea un mare si neasteptat mash-up ce este la moda si inspira expresia individuala” a declarat Anatoliy Polyanker, director de portofoliu si brand al Logitech.

Distractiva si mult prea functionala noua serie Party Collection poate fi utilizata fara nici o problema timp de 12 luni cu numai o singura baterie. Navigati lin si usor pe paginile web sau documente diverse prin intermediul confortabilei rotite de derulare, indiferent daca utilizati Windows, Mac OS, Chrome OS sau Linux. Receptorul nano USB permite navigarea de la o distanta de pana la 10m.

Preturi si disponibilitate

Noua serie de mousi Party Collection 2016 urmeaza sa apara in magazinele de specialitate luna aceasta la un pret de 109.9 lei. Pentru mai multe informatii va invitam sa vizitati site-ul Logitech.

Despre Logitech

Logitech concepe produse care isi gasesc locul in viata de zi cu zi a oamenilor, conectandu-i la experientele digitale pe care si le doresc. In urma cu 30 de ani, Logitech a inceput sa-i conecteze pe oameni prin computere, iar in acest moment creaza produse care ii aduc pe oameni mai aproape prin muzica, gaming, video si computing. Infiintata in 1981, Logitech International este o companie elvetiana listata la SIX Swiss Exchange (LOGN) si la Nasdaq Global Select Market (LOGI).
Citeste si:
Amenajarea biroului personal, secretul productivității
Amenajarea biroului personal,...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.