Gaming 25 Mai 2016 14:22
ASUS Republic of Gamers continua sa sustina PC Moddingul din Romania lansand o noua competitie dotata cu premii substantiale.

ASUS Modding Cup 2016 se adreseaza modderilor si pasionatilor DIY din Romania, avand ca scop impulsionarea unor proiecte deosebite, aflate in prezent pe plansa de proiectare sau in stadiul de idee.

Inscrierile in competitia ASUS Modding Cup 2016 se vor desfasura in perioada 24 - 30 mai 2016. Cei care doresc sa participe la concurs isi pot inscrie viitorul proiect de PC Modding pe baza unor fotografii sau schite pe pagina dedicata: http://www.techinstyle.ro/asus-modding-cup-2016/.

Conditiile de participare sunt usor de indeplinit. Proiectul trebuie sa contina placa de baza si placa video marca ASUS (nu neaparat Republic of Gamers), iar tema trebuie sa fie aniversarea ROG 10 ani. Pot fi inscrise si proiectele aflata intr-o faza incipienta (sub 50% grad finalizare), care nu au mai participat la alte concursuri de profil. Sistemele personalizate pot avea atat racire pe aer cat si racire lichida.

Finala ASUS Modding Cup 2016 va fi organizata in data de 30 iulie 2016, atunci cand concurentii isi vor prezenta proiectele in vederea jurizarii. Primul loc este premiat cu un voucher in valoare de 1.000 USD (inclusiv TVA) pentru achizitia de produse ASUS. Locurile 2 si 3 vor primi vouchere in valoare de 750 USD, respectiv 500 USD pentru achizitia de produse ASUS.

ASUS nu este la prima competitie de acest fel. Anul trecut, concursurile „Scoate modder-ul din tine” organizate impreuna cu PCGarage.ro au adus la lumina cele mai bune proiecte de modding din tara noastra, remarcabile prin gradul ridicat de complexitate si grija acordata detaliilor.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.