ASUS Republic of Gamers Romania ne anunta de lansarea monitorului ROG Swift PG348Q. Pe noi ne-au convins.

Unul dintre producatorii care s-a axat in ultimii ani pe oferirea de experiente virtuale care sa atinga cele mai inalte cote in jocurile video este ASUS. Prin platforma Republic of Gamers, cei de la ASUS lanseaza cele mai bune produse pentru persoanele care-si doresc o experiente de neuitat de fiecare data cand intra in jocul lor video preferat sau incearca un joc nou care solicita resursele la maximum.

Nici ultima creatie a celor de la ASUS Republic of Gamers nu e mai prejos. Monitorul ROG Swift PG348Q reprezinta in momentul de fata standardul de referinta pentru multi dintre producatorii de monitoare.

Modelul de varf ROG Swift PG348Q are o diagonala de 34 de inchi si o rezolutie de 3440x1440... Da. 34 de inchi, ati citit bine. Este echipat ,,din cap pana-n picioare” cu cele mai bune tehnologii ale celor de la ASUS, iar pe langa acestea mai contine si tehnologia NVIDIA® G-SYNC™ care ofera cea mai buna experienta posibila in jocuri video. Cursivitatea este excelenta datorita ratei de improspatare de 100Hz.

Am putea spune ceva si despre design, insa nu ne putem gandi la alt cuvant care ar putea sa-l descrie mai bine, in afara de ,,glorios”.

Monitorul devine practic o intreaga arena in fata ta, atunci cand il pornesti. Designul sau curbat iti garanteaza o experienta vizuala de neegalat, intrucat fiecare punct de pe suprafata ecranului se afla la aceeasi distanta de ochii tai. Maratoanele de gaming n-au fost niciodata mai confortabile. Am tot vorbit despre jocuri video, insa un alt atuu urias este capacitatea de redare a filmelor la o claritate exceptionala. Nu veti intalni imagini mai reale niciunde.

Pare un pic cam inspaimantator, nu? Nici noi nu suntem perfect convinsi inca de faptul ca nu e un cyborg adevarat, dar ce stim sigur e ca ofera perfomantele unuia.

Un alt avantaj urias al acestui monitor este redat de colaborarea cu NVIDIA, care aduce cea mai buna experienta de gaming posibila, evitand astfel posibilitatea aparitiei efectului de tearing al imaginilor si pastreaza o cursivitate care va duce orice jucator adevarat catre victorie.

Citeste si:
Cum să alegi monitorul pentru caculatorul tău
Cum să alegi monitorul pentru...

ROG Swift PG348Q mai vine la pachet cu cateva tehnologii software care conlucreaza pentru a deveni cea mai customizabila experienta pentru utilizator, ajutandu-l sa-si aleaga singur fiecare profil de personalizare, in functie de utilitatea pe care i-o acorda monitorului.

Monitorul este comercializat in Romania si are un pret pe masura: ~6.000 de lei.

Mai multe detalii si specificatii tehnice puteti gasi AICI.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.