Gaming 26 Martie 2016 11:35
Google doreste ca YouTube sa ofere concurenta si in transmisiile live pe internet, asa ca lucreaza deja la o aplicatie pentru transmisii live de pe smartphone.

Noua aplicatie se va numi YouTube Connect si va functiona intr-un mod similar cu Periscope. Pornirea unei transmisii live va fi simpla si rapida, fara functii prea complicate, asemeni altor functii de pe YouTube precum upload-urile, iar fiecare transmisie va avea o fereastra de chat si posibilitatea de a eticheta alti utilizatori.

Connect va veni si cu un flux de stiri propriu, probabil separat de lista de noutati de la canalele la care utilizatorul este abonat, cat si posibilitatea de a stoca intreaga transmisie pe YouTube la final, anunta Go4it.

Desi nu pare sa ofere prea multe in plus fata de concurenta la capitolul livestreaming, Google probabil mizeaza pe faptul ca integrarea cu YouTube va atrage destui utilizatori care folosesc deja serviciile sale video. Posibilitatea de a pastra transmisiile arhivate alaturi de alte materiale intr-un singur loc suna tentant pentru creatorii de continut, iar faptul ca transmisiile vor putea fi accesate atat pe YouTube in browser, cat si in aplicatia de mobil, ar putea fi un avantaj imens pentru cei care nu doresc sa jongleze intre multe aplicatii.

Momentan, informatiile nu sunt confirmate in mod oficial, insa aplicatia este asteptata inainte de conferinta Google I/O din luna mai. Probabil ca aceasta va fi lansata intr-o versiune beta, dedicata celebritatilor de pe YouTube, pentru a-i oferi mai multa expunere, relateaza MEDIAFAX.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.