Mugur Mihaescu, proprietarul localului St. Patrick Irish Pub & Restaurant din Centrul Vechi al Capitalei, spune ca nu s-a obisnuit cu interzicerea fumatului in spatiile inchise si nu va accepta niciodata legea antifumat.

Mugur Mihaescu a vorbit, intr-un interviu acordat wall-street.ro, despre el ca antreprenor, dar si despre subiectul fumatului interzis in spatiile publice inchise, in contextul in care au trecut aproximativ sase luni de cand Legea antifumat a intrat in vigoare.

Intrebat daca s-a obisnuit cu ideea fumatului interzis in interiorul localurilor, Mugur Mihaescu a spus raspicat ca este "o lege imbecila". "Nu m-am obisnuit si nu o sa accept niciodata (n.r.: interzicerea fumatului). Am spus-o de o mie de ori: este o lege imbecila, facuta de una care nu a gandit si votata de unii care, din nou, nu au gandit. Este o discriminare totala, atata timp cat ai posibilitatea sa oferi fumatorului un spatiu separat, prin care sa intre separat si sa nu se amestece cu nefumatorul, si sa aiba ventilatie si toate conditiile pentru el. Nu il arunci in strada in timpul iernii ca pe o masea stricata. Dar in Romania cine tipa mai tare are dreptate", si-a spus antreprenorul punctul de vedere.

Vezi interviul complet oferit de Mugur Mihaiescu celor de la wall-street.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.