Jurnalistul Moise Guran renunta la emisiunea Biziday pe care o realizeaza la Digi24, dar nu paraseste postul de televiziune.

Moise Guran a explicat la Jurnalul de Seara ca nu va pleca de la Digi24, ca ramane implicat in proiectul Digi24, dar ca a venit momentul sa o decizie: „Am ajuns la concluzia ca trebuie sa fac ce am predicat la televizor de ani de zile. Cand societatea se schimba in jurul tau, nu poti sta in turnul tau de fildes.

Toata lumea a inteles ca plec de la Digi24, ceea ce este fals. Voi continua sa colaborez cu Digi24”.

Moise Guran a oferit o serie de explicatii si pe blogul personal. "Inainte de toate ar trebui sa stiti ca nu e o decizie intempestiva. Este calculata, planificata din timp si este o decizie destul de cunoscuta deja in lumea media. Asa cum v-am spus, in lumea noastra nu exista secrete. Decizia de a renunta la emisiunea tv si, implicit, de a-mi intrerupe cariera de realizator tv am luat-o la finalul anului trecut, am comunicat-o colegilor din echipa Biziday in ianuarie si, imediat dupa aceea, colegilor de la Digi24 si partenerilor de la RCS. Acestia mi-au oferit imediat posibilitatea de a veni in dezbaterile de la Digi24. Am acceptat aceasta oferta, iar din toamna voi fi invitatul lui Cosmin Prelipceanu cel putin o data pe saptamana, dar si la evenimentele extraordinare."

Citeste argumentele lui Moise Guran pe biziday.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.