Business 9 Mai 2016 13:00
B2RUN adauga Romania pe harta faimoasei curse internationale de alergare dedicata companiilor, alegand ca partener 7card. Benefit Seven, detinatorul 7card, ii provoaca pe angajatii companiilor inscrise sa alerge in echipe, in cadrul a doua curse marca B2RUN, care vor avea loc la Bucuresti si Cluj-Napoca, in acest an.

Sub deviza “Alearga in cea mai buna companie!”, B2RUN va organiza in premiera in Romania, in parteneriat cu 7card, competitia de alergare pentru companii ce are deja traditie in Germania, Franta, Elvetia si Portugalia. Astfel, vor fi organizate doua curse B2RUN, una la Bucuresti in data de 4 iunie si o a doua la Cluj- Napoca in luna septembrie.

Prietenie, coeziune, adrenalina, distractie, relaxare si entuziasm, toate acestea se regasesc la B2RUN, care se va desfasura pe o distanta de 6 km, cu incepere de la Arena Nationala, respectiv Cluj Arena si oferind oportunitatea companiilor de a incuraja miscarea si de a creste interesul pentru evenimentele de grup. Un alt scop este imbunatatirea spiritului de echipa in randul angajatilor, contribuind astfel la imaginea si reputatia companiilor.

„B2RUN este genul de activitate sportiva perfecta pentru utilizatorii abonamentului 7card, care le va accentua spiritul de echipa si ii va motiva sa aleaga un stil de viata cat mai activ, cu multe beneficii asupra sanatatii lor. Suntem convinsi ca aceasta experienta, unica pe segmentul corporate in Romania, va fi foarte bine primita de catre companiile noastre partenere si nu numai. Suntem onorati sa fim partener strategic al evenimentelor B2Run”, a declarat Andrei Cretu, co-fondator 7card.

Peste 3.000 de persoane sunt estimate sa participe la fiecare cursa din Bucuresti, respectiv Cluj-Napoca, dat fiind faptul ca in ultimii ani interesul companiilor de a participa la evenimente sportive a crescut, iar implicarea lor la acest tip de activitati este din ce in ce mai mare.

Evenimentele B2RUN sunt organizate in Romania de agentia de marketing sportiv Kick Off Events, care a preluat licenta de la Infront Sports & Media, lider international in marketing sportiv. Kick Off Events mai organizeaza in Romania o alta competitie foarte cunoscuta, The Color Run.

Seria de evenimente B2RUN a fost dezvoltata de Infront Sport&Media din nevoia unui stil de viata mai sanatos si a cresterii preocuparii corporatiilor pentru managementul sanatatii. In prezent, B2RUN este cea mai mare cursa pentru companii din Europa.

Citeste si:
Agri Trade Summit 2024, cel mai complex eveniment din România...
Agri Trade Summit 2024, cel...

„Conceptul B2RUN se bucura de o reputatie excelenta si o rezonanta puternica in Europa. Caracterul unic al cursei ne face mandri si fericiti sa aducem acest proiect in Romania. Background-ul in organizarea evenimentelor sportive (The Color Run Romania, East European Comic Con, etc) ne va ajuta sa realizam o experienta memorabila. Suntem increzatori ca evenimentul va fi bine primit in Romania, atat in randul companiilor, cat si in randul angajatilor. Mizam pe succesul evenimentului si, de aceea, urmarim extinderea B2RUN si in alte orase din Romania”, a declarat Gigi Loghin, Managing Partner Kick Off Events.

Despre 7card

7card este programul care permite, printr-un singur abonament, acces la o retea de peste 250 de centre sportive din Bucuresti si din tara. Peste 400 de companii din Romania au introdus 7card ca beneficiu sportiv pentru angajatii lor, facilitandu-le astfel un stil de viata mai sanatos si mai dinamic.

Despre Infront B2RUN

B2RUN este cea mai mare serie de evenimente de alergare destinata companiilor, inregistrand o crestere semnificativa de la lansarea din 2004. In 2016, cursa se organizeaza in Germania, Franta, Elvetia, Portugalia si Romania, oferind companiilor o platforma atractiva pentru evenimente corporate unice. In tara de origine, Germania, B2RUN a inregistrat cea mai mare crestere. Anul trecut, in cele 12 evenimente s-a inregistrat o participare record de 125.000 de alergatori din peste 5700 de companii. Au fost 30.000 de participanti la Munchen, 17.500 au alergat la Nurnberg, iar la Berlin au fost in competitie 14.000 de oameni.

Despre Kick Off Events

Kick Off Events este o agentie de publicitate full-service, fondata in 2005, specializata in marketing sportiv si eSports. Compania colaboreaza cu federatii de sport, sportivi, cluburi, dar si clienti corporate. Kick Off Events a implementat evenimente precum Cupa Prieteniei Bergenbier, Bergenbier Fan Zone, The Color Run, East European ComicCon, Cupa Unicredit Leasing, ”Fugi in curtea scolii!”, Chelsea MiniChamps, Kids’ Day si multe altele (www.kickoff.ro).
Citeste si:
Cum să faci compania ta o destinație de top pentru tinerii din...
Cum să faci compania ta o...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.