Mastermind Communications anunta organizarea conferintei ”NEW AGE SERVICES – Cat de multa tehnologie in servirea clientilor?”, ce va avea loc pe 11 mai 2016 la Hotel Marshal Garden Bucuresti.

Structurat pe doua paneluri, evenimentul isi propune sa discute importanta tehnologiei in servirea clientilor si schimbarile pe care aceasta le va genera in relatia ofertant de servicii – cumparator.

Clientii sunt cel mai important aspect al afacerii, asadar vom pregati prezentari ce vor naste vii dezbateri privind noile tehnologii contact-less sau ~human-less~ in relatia cu clientii: robotizare, livrari comenzi cu drone, aplicatii IT, plati fara monede si monede fara tara, transporturi fara flota proprie, consultatii medicale virtuale, servicii ”Bla-Bla” si ”U-berizarea”. Lumea celor nascuti pe Internet explicata celor mai putin experimentati.

Doamna Ministru Anca Claudia Costea va vorbi despre preocuparea statului in a oferi raspunsuri pentru recalificarea fortei de munca, in timp ce Ministrul Marius Bostan ne va oferi viziunea proprie despre viitorul sectorului IT&C in Romania. Prof.Dr. Marius Enachescu conducatorul CSSNT va explica modul in care nanotehnologia va influenta si mai mult domeniul IT&C in viitor, dat fiind avantajul lucrurilor mici care aduc performante marete. Alexandru Ionut Budisteanu va vorbi despre posibilitatea succesului in propria tara prin exportul de roboti si inalta tehnologie.

In cadrul celui de-al doilea panel, Presedintele executiv al Alpha Bank Romania Sergiu Oprescu si domnul Adrian Vasilescu din partea BNR vor explica alaturi de alti vorbitori efectele concurentei site-urilor de finantare si a monedelor virtuale gen Bitcoin, intr-un moment in care importanta acestora creste extrem de rapid. Panelurile raman deschise pentru ca si alti lectori sa se poata alatura cu prezentari interesante in domeniul aplicarii tehnologiei in servicii. Peste 150 de oameni de afaceri, specialisti in marketing si vanzari, cercetatori si studenti sunt asteptati sa participe la acest eveniment.

Veti dori sa PARTICIPATI la aceasta conferinta PENTRU CA:

  • Veti avea ocazia sa vedeti cele mai noi tehnologii in servirea clientilor
  • Discutam cu specialistii incotro va merge business-ul in servirea clientilor
  • Veti cunoaste noi modalitati de a reduce costurile si a eficientiza activitatea economica
  • Veti putea folosi aceste tehnologii in domeniile dumneavoastra
  • Veti putea pune cele mai interesante intrebari si castiga astfel premii importante!
Nu ati vrea sa RATATI acest eveniment PENTRU CA:
  • Va aflati pe calea invatarii continue pentru a imbunatati afacerea voastra si performanta personala
  • Sunteti convinsi ca stiinta aplicata si cunoasterea directa sunt mult mai eficiente decat barfa
  • Concurentii vostri vor participa cu siguranta la eveniment si n-ati vrea sa fiti lasat deoparte!

Evenimentul este sustinut de publicatia Cariere, Doingbusiness.ro, 9am.ro, Urbo.ro, Stareapresei.ro, conso.ro.
Citeste si:
Studiu Infografic: Profilul clienților sistemelor fotovoltaice în...
Studiu Infografic: Profilul...

Sponsori: IBM si Alpha Bank Romania.
Eveniment sustinut de BNR si companii din IT.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.