Platforma americana Netflix, care detine o arhiva online de cateva mii de filme si seriale TV si a inceput in ultimii ani sa creeze si continut original, este disponibila, incepand de miercuri, si pe piata din Romania.

Utilizatorii romani pot accesa continutul Netflix daca se aboneaza pe site-ul https://www.netflix.com/ro/.

Acestia beneficiaza de gratuitate timp de o luna, dupa ce si-au facut un cont pe aceasta platforma.

Dupa expirarea perioadei de testare, utilizatorii Netflix din Romania pot alege din cele trei tipuri de abonament disponibile. Cel mai ieftin este abonamentul de baza, de 7,99 de euro pe luna, care permite vizualizarea continutului pe un singur ecran. Celelalte doua abonamente disponibile pentru utilizatorii romani sunt: standard, cu o valoare de 9,99 euro si care permite vizionarea HD si folosirea a doua ecrane in acelasi timp, si premium, cu o valoare de 11,99 euro, care permite si vizionarea Ultra HD si folosirea a patru ecrane in acelasi timp.

Printre productiile disponibile spre a fi vizionate din Romania se numara "Dexter", "Arrow", "Spartacus", "Better Call Saul", "Hannibal" etc. Lansarea in Romania a serviciului video-on-demand Netflix face parte din strategia acestei companii americane de a se extinde la nivel mondial. In prezent, platforma Netflix este disponibila in peste 70 de teritorii la nivel international. In octombrie 2015, Netflix raporta aproape 70 de milioane de abonati la nivel mondial, intre care se numara si peste 43 de milioane in SUA.

Platforma Netflix, care s-a lansat in 1997, in Statele Unite, detine o arhiva online de cateva mii de filme si seriale TV si a inceput in ultimii ani sa creeze si continut original. Netflix a devenit o veritabila forta la Hollywood, gratie unor seriale extrem de populare si apreciate de critici, precum "House of Cards" si "Orange is the New Black".

Printre numele mari din industria de divertisment americana care au incheiat contracte de colaborare cu Netflix se numara actrita si regizoarea Angelina Jolie si actorii Jolie Adam Sandler, Leonardo DiCaprio si Mark si Jay Duplass.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.