H!T Music Channel, o televiziune muzicala detinuta de compania RCS&RDS si Giovanni Francesco, va lansa si o varianta in limba maghiara, care va fi difuzata pe teritoriul Ungariei, potrivit unei decizii luate, joi, de Consiliul National al Audiovizualului (CNA).

CNA a analizat, in sedinta de joi, o solicitare a societatii Music Channel SRL de aprobare a canalului secundar H!T Music Channel HU, care va fi varianta in limba maghiara a canalului principal al televiziunii H!T Music Channel si va fi difuzata pe teritoriul Ungariei.

Serviciul de programe se va difuza si in format High Definition (HD), potrivit informatiilor prezentate in sedinta CNA.

Televiziunea H!T Music Channel a fost lansata la sfarsitul anului 2011 de societatea Music Channel SRL din Bucuresti, care ii are ca actionari pe Giovanni Francesco - 50% (cunoscut in presa mondena datorita relatiei pe care a avut-o la un moment dat cu Ioana Basescu, fiica cea mare a fostului presedinte Traian Basescu) si Integrasoft SRL (asociat unic RCS&RDS SA) - 50%.

Totodata, aceeasi societate detine televiziunea muzicala Music Channel, care are la randul sau o versiune in limba maghiara, intitulata Music Channel HU, difuzata in Ungaria.

RCS&RDS este una dintre cele mai importante companii de pe piata serviciilor de televiziune prin cablu si satelit din Romania, scrie MEDIAFAX.

In ultimii ani, RCS&RDS si-a dezvoltat propriile televiziuni. Astfel, in prezent compania detine televiziunea de stiri Digi 24 HD (cu statiile aferente din teritoriu), televiziunile de filme Digi Film, televiziunile de sport Digi Sport, dar si televiziunile de documentare Digi Animal World, Digi Life si Digi World (cu variantele "secundare" Animal World Channel, Life Channel si World Channel). De asemenea, RCS&RDS este actionar la posturile muzicale Music Channel, H!T Music Channel si UTV. De asemenea, RCS&RDS detine posturile de radio Digi FM si Pro FM.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.