Romtelecom a eliminat din grilele sale de satelit si IPTV (prin internet) mai multe televiziuni, intre care Money Channel, Pro TV International si UTV, si a introdus alte posturi, ca Fine Living Network, AMS (Auto Motor & Sport), YFE (Your Family Entertainment) si TVE (Televisión Española).

Potrivit unor anunturi publicate pe contul oficial de Facebook al Romtelecom, pachetele de televiziune ale companiei au fost reconfigurate luni.

Astfel, grila serviciului de televiziune Maxim DTH (Direct-To-Home) al Romtelecom are in plus urmatoarele televiziuni: Fine Living Network, AMS, YFE, Mooz Hits si TVE. Au fost eliminate Money Channel, Pro TV International si UTV.

Din aceeasi zi, grila serviciului de televiziune IPTV Maxim (televiziune prin internet) a Romtelecom are in plus urmatoarele televiziuni: Fine Living Network, AMS, YFE si TVE. Au fost eliminate de asemenea televiziunile Money Channel si Pro TV International.

Pe de alta parte, incepand de luni, grila Variat - DTH a Romtelecom are in plus televiziunile History Channel, FilmBox, FilmBox Plus, TV 1000 si Mooz Hits. Din grila au fost eliminate televiziunile Comedy Central Extra, Shorts TV, The Money Channel, Pro TV International si UTV. Tot incepand de luni pachetul suplimentar HD (High-Definition) - DTH al Romtelecom include televiziunea Eurosport 1 HD.

"Noua grila a serviciilor de televiziune ofera clientilor, in functie de abonamentul detinut, pana la 128 canale", se spune in anuntul Romtelecom.

Reconfigurarea grilelor Romtelecom va fi insotita si de o modificare a tarifului perceput abonatilor la serviciile de televiziune prin tehnologiile DTH si IPTV. Astfel, incepand de luni, tariful lunar pentru pachetul de servicii detinut creste cu 0,5 euro (0,62 euro cu TVA).

Potrivit Romtelecom, clientii companiei au fost notificati conform legislatiei cu privire la aceste modificari.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.