Instanta a decis sa oblige trei mari cablisti - UPC, Romtelecom si Digital Cable Systems - sa retransmita in grilele lor televiziunea Digi 24, care este detinuta de compania concurenta RCS&RDS si se afla in randul posturilor obligatorii la retransmisie pentru toti operatorii de cablu din Romania.
Compania RCS&RDS a dat in judecata, in luna mai, principalii competitori - UPC Romania, Romtelecom si Digital Cable Systems -, cerand instantelor sa ii oblige sa retransmita televiziunea de stiri Digi 24, care este detinuta de RCS si se afla in randul posturilor obligatorii la retransmisie pentru toti operatorii de cablu, conform pricipiului "must carry", prevazut la articolul 82 din Legea audiovizualului, scrie mediafax.

Obiectul proceselor este "ordonanta presedintiala", potrivit informatiilor postate pe Portalul Instantelor de Judecata. Surse din companiile de cablu au declarat la momentul respectiv ca in aceste procese RCS&RDS a cerut instantei sa ii oblige pe cablistii sai concurenti sa introduca in grile televiziunea Digi 24.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.