Central European Media Enterprises Ltd., compania care are PRO TV in Romania, si-a publicat rezultatele financiare atat pentru trimestrul incheiat pe data de 30 septembrie, cat si pentru primele 9 luni ale acestui an. Pierderile s-au adancit.

Conform comunicatului CME, la care a fost sef Adrian Sarbu pana in august 2013, grupul a realizat un venit net trimestrial de 135,8 milioane de dolari, in scadere fata de perioada similara a anului trecut (140,1 milioane de dolari), scrie capital.ro.

Pierderea neta trimestriala s-a ridicat la 23,3 milioane de dolari, fata de cele 32,6 milioane de dolari cat fusese in perioada similara a anului trecut.

Venitul net la 9 luni au fost de 453,1 milioane de dolari, in scadere fata de perioada similara a lui 2012 cand se ridicasera la 518,7 milioane de dolari. Pierderea neta la 9 luni a explodat la 173,3 milioane de dolari, fata de cele 43,3 milioane de dolari, in primele 9 luni ale lui 2012.

Michael Del Nin, co-Chief Executive Officer a declarat ca acest nivel de performanta al companiei este inacceptabil si ca se fac eforturi pentru imbunatatirea rezultatelor companiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.