Jurnalistul Victor Ciutacu a anuntat, luni, ca a decis sa paraseasca trustul Intact, la care a lucrat din anul 2004, si ca a ales sa isi continue cariera in televiziune, la Romania TV.

"Se termina un ciclu profesional si de viata. Dupa aproape noua ani (dintre care peste sase si la TV), parasesc trustul Intact. A fost cel mai lung (si cel mai placut) loc de munca pe care l-am avut. Si, in 20 de ani, am trecut prin cateva…Sigur, cea mai la indemana e teoria conspiratiei. O sa va dezamagesc. Nu e nici un scandal. Si, din punctul meu de vedere, nici n-are de ce sa fie. Nu m-am certat cu nimeni, nu mustesc frustrarile-n mine", a spus Victor Ciutacu, intr-o postare pe blogul personal.

El spune, totodata, ca a decis sa ramana in presa si a ales Romania TV.

"Puteam pleca-n politica, pe un loc caldut. Aveam si o scuza la indemana. N-am facut-o, desi am avut oportunitati. Pentru ca nu-i lumea mea. Ma pricep la presa. Asta vreau sa fac in continuare. Din pacate, presa scrisa e un capitol, aproape sigur, inchis pentru mine. Am ales Romania TV, care - o, da! - m-a si injurat", spune Victor Ciutacu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.