McDonald's a anuntat vineri suspendarea activitatii la restaurantele din Crimeea invocand probleme cu lantul de productie, la scurt timp dupa ce o alta companie occidentala a oprit operatiunile din peninsula anexata in martie de Federatia Rusa.

Anexarea Crimeei de catre Rusia, nerecunoscuta oficial de noul guvern din Ucraina si nici de catre SUA si tarile aliate, reprezinta un motiv de ingrijorare pentru corporatiile care au afaceri in regiunea Marii Negre.

McDonald's, care opera trei restaurante in Peninsula Crimeea, a anuntat ca spera ca activitatile sa fie reluate cat mai curand posibil.

Compania a oferit insa angajatilor din Crimeea posibilitatea de a se transfera la restaurante din Ucraina, masura care sugereaza ca grupul nu anticipeaza redeschiderea unitatilor din peninsula in viitorul apropiat.

"Compania furnizeaza tuturor angajatilor oportunitatea de a se transfera la oricare alt restaurant din Ucraina, pe aceleasi functii, aceleasi salarii si comisioane, costul relocarii lor si a familiilor urmand sa fie acoperit de McDonald's", se arata intr-un comunicat al lantului de restaurante.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.