ZenFone AR este primul telefon din lume compatibil Tango si Daydream, oferind experiente incredibile de AR (realitate augmentata) si VR (realitate virtuala).

ZenFone AR va fi primul smartphone din lume ce suporta atat Tango, cat si Daydream. Tango este un set de senzori si un software de realitate augmentata de la Google, ce permite generarea de imagini pe telefon. Daydream este platforma mobila de la Google pentru realitate virtuala ce suporta aplicatiile Daydream VR.

ZenFone 3 Zoom este creat pentru realizarea de fotografii si are autonomie extinsa, fiind cel mai bun cameraphone din lume cu baterie de 5000mAh.

ZenFone AR este, de asemenea, primul dispozitiv mobil cu Tango, motorizat de cel mai nou chipset Qualcomm Snapdragon 821, fiind conceput sa ofere realitate augmentata de ultima ora. ZenFone 3 Zoom are la baza procesorul Snapdragon 625.

Cristiano Amon, Vicepresedinte Executiv al Qualcomm Technologies Inc si Presedinte QCT, a urcat pe scena alaturi de domnul Shih, pentru a oferi mai multe detalii despre procesoarele ce intra in componenta telefoanelor ZenFone AR si ZenFone 3 Zoom, dar si despre relatiile solide dintre ASUS si Qualcomm Technologies.

"Procesorul Snapdragon 821 este perfect pentru un flagship cu Tango, asa cum este ZenFone AR", a spus Amon. "E nevoie de un chip eterogen, eficient si puternic pentru a face fata functiilor complexe si cerintelor intense de calcul, necesare pentru a optimiza si a oferi o experienta bogata in realitatea augmentata. Felicitam ASUS pentru acest nou produs extraordinar si suntem incantati sa avem procesoarele Snapdragon pe intreaga linie de dispozitive."

Pe scena au fost prezenti si Erik Hermanson, Head of Content & Brand Marketing la ASUS si Johnny Lee, Director of Engineering pentru Tango, pentru a demonstra unele dintre cele mai interesante functii de realitate augmentata disponibile in jocuri si aplicatiile mobile.

"Telefoanele noastre ne asista in viata de zi cu zi, insa noi credem ca pot face mai mult de atat. Suntem incantati sa vedem tehnologia Tango integrata in ZenFone AR, oferind aceste functii mai multor oameni", a declarat domnul Lee.

Citeste si:
5 laptopuri ieftine, dar cu care iti faci treaba
5 laptopuri ieftine, dar cu...

Jeff Kirwan, Presedinte Global al Gap, a facut o demonstratie cu DressingRoom by Gap, o aplicatie de realitate augmentata, care le permite clientilor Gap sa imbrace un manechin virtual si sa-l priveasca din diverse unghiuri.

Produsele ASUS sunt expuse in cadrul ASUS Media Suite - Hotelul Trump International din Las Vegas, in perioada 4 ianuarie -7 ianuarie 2017, se arata in comunicatul remis 9AM.ro.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.