Dupa ce recent YouTube a adaugat suport pentru incarcarea clipurilor video 4K HDR pentru vizualizare, acum suportul 4K este oferit inclusiv pentru stream-urile video facute de catre utilizatori, dar si pentru clipuri la 360 de grade.

Suportul 4K pentru YouTube Live este un serviciu oferit la 6 ani de cand site-ul a inceput sa permita incarcarea de clipuri video in format 4K, arata Trusted Reviews citat de Ziare.com.

Avantajul acestui nou serviciu este acela ca va permite efectuarea de stream-uri online de calitate superioara. In plus, pot fi folosite si castile dedicate realitatii virtuale, pentru filmarile la 360 de grade.

Este nevoie de aparatura performanta pentru a incarca pe YouTube un astfel de continut, dar si de o conexiune de Internet foarte buna.

Kurt Wilms, senior project manager la YouTube, a anuntat ca se asteapta ca internautii care posteaza continut pe YouTube sa profite de aceasta oportunitate. "E acel gen de lucru care poate ajuta in impingerea limitelor hardware si ale talentului lor pentru a realiza cele mai frumoase sau doar nebunesti imagini si clipuri posibile", a spus acesta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.