Din cauza hackerilor care devin tot mai inventivi si a cresterii potentialei expuneri prin intermediul camerelor web, MMD, partener licentiat al Philips pentru productia de monitoare, prezinta primul monitor cu camera web incorporata ce apare numai atunci cand este folosita, si care, initial, sta ascunsa in rama ecranului.

Noul model 272B7QPTKEB de 27 de inci imbina performanta video cu aceasta solutie de securitate: imagini clare oferite de rezolutia Quad HD, posibilitatea de vizionare din unghiuri mari oferita de panourile IPS, transfer rapid de date prin USB 3.0 si tehnologia prietenoasa cu mediul Power Sensor.

Siguranta ridicata pentru camerele web din spatiile de birouri

Camerele web au devenit un mod rapid si simplu de a pastra legatura cu colegii si partenerii din intreaga lume. Pentru multi profesionisti, camerele web sunt un element vital ce pot oferi un contact direct intre persoane si care sa creasca imbunatatirea colaborarii fara a calatori mii de km in zbor pentru o intalnire. Cu toate acestea, fiecare camera web reprezinta o fereastra in companie. In cazul in care o camera web este accesata ilegal de catre un hacker, aceasta ar putea fi folosita pentru a crea un punct de acces neautorizat.



“Constientizand ca bresele de securitate se inmultesc, utilizatorii nu doresc ca o camera web sa fie directionata catre biroul lor tot timpul zilei. Noua camera web de pe acest monitor reduce aceste griji ale utilizatorilor. Camera web apare atunci cand este folosita pentru intalniri si introdusa la loc cand nu este utilizata”
, a declarat Albert Ulfman, product manager pe monitoarele Philips pe Europa din cadrul MMD.

Potrivit unui comunicat remis 9am, la fel ca si celelalte modele de monitoare pentru profesionisti, noul monitor are o serie de caracteristici remarcabile pentru a creste productivitatea. La cei 27 de inci pe care ii etaleaza, acest model este suficient de compact pentru a se potrivi oricarui birou. Spatiul de vizionare este mai mare datorita ramei inguste a ecranului, creata special pentru a oferi o experienta captivanta atunci cand sunt utilizate doua sau mai multe monitoare in paralel. Calitatea imaginii este excelenta datorita tehnologiei Quad HD cu o rezolutie de 2560 x 1440, proiectata special pentru a obtine maximum de claritate de la surse care folosesc o latime mare de banda precum DisplayPort si HDMI. Totodata, acest monitor include “Daisy Chaining”, abilitatea de a conecta o serie de dispozitive impreuna, folosind o singura conexiune intre fiecare doua dispozitive. Acest aranjament de cablare cu un singur cablu DisplayPort pentru fiecare set in parte de monitoare ofera o configuratie de sistem mai putin aglomerata. Un beneficiu important al acestei configurari multi-monitor creste productivitatea fara alte sincope pentru multi-tasking.

Citeste si:
A fost confirmat cazul primului român infectat cu tulpina indiană
A fost confirmat cazul...

Productivitate eco

Noul monitor 272B7QPTKEB este un exemplu clar al angajamentului luat de MMD fata de productivitatea durabila. Monitorul dispune de senzori inovativi care sa mentina consumul de energie cat se poate de mic. De exemplu, prin tehnologia PowerSensor, monitorul simte daca cineva se afla la birou sau nu si reduce luminozitatea ecranului daca utilizatorul se indeparteaza de monitor. Aceasta caracteristica poate reduce pana la 80% din costurile energiei consumate si prelugeste durata de viata a ecranului. 85% din masa plastica a acestui model provine din materiale reciclate ce sunt impregnate cu substante ignifuge bromurate (substante ce reduc nivelul de inflamabilitate dintr-un material) pentru un produs cu adevarat eco-friendly.

Noul monitor Philips 272B7QPTKEB va putea fi disponibil in magazinele de specialitate incepand cu luna august la un pret de 3199 lei.

Citeste si:
Cum să alegi monitorul pentru caculatorul tău
Cum să alegi monitorul pentru...

Pentru mai multe informatii despre monitoarele Philips accesati: www.philips.com/monitors


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.