Business 7 Iulie 2016 16:00
Huawei Technologies a intentat un nou proces impotriva Samsung Electronics, in China, acuzand compania sud-coreeana de incalcarea unor brevete pentru smartphone-uri, relateaza Reuters.

Un purtator de cuvant al unui tribunal din Quanzhou a confirmat ca procesul a fost aprobat recent de curte, dar nu a oferit detalii, precum solicitarile Huawei.

In luna mai, Huawei a anuntat ca a dat in judecata Samsung in Statele Unite si China, solicitand compensatii pentru utilizarea neautorizata a tehnologiei de comunicare celulara de a patra generatie, a sistemelor de operare si a softului pentru interfetele utilizatorilor, in telefoanele Samsung, potrivit NEWS.ro.

Anul trecut, compania chineza Xiaomi a fost obligata sa opreasca pentru scurt timp vanzarile in India, dupa o plangere de incalcare a brevetelor din partea producatorului de echipamente Ericsson.

Un purtator de cuvant al Samsung a declarat ca producatorul sud-coreean de telefoane va analiza cu atentia plangerea si va lua masurile potrivite pentru a-si proteja interesele.

Reprezentantii Huawei nu au putut fi contactati pentru comentarii.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.